Karamelliseret gris med spicy kokosris
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Karamelliseret gris med spicy kokosris

og cashewnødder
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
15 Ingredienser
Asiatisk karamelliseret gris med krydrede kokosris og et drys cashewnødder.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Cashewnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Vand
Hvidløg
1 fed
Rød chili
½ stk
Fiskesauce
2 spsk
(Fisk)
Sojasauce
1 pose
(Soja)
Sukker
1½ spsk
Koteletter
300 g
Rødløg
1 stk
Rød chili
½ stk
Sesamfrø
1 pose
(Sesamfrø)
Lime
½ stk
Basmatiris
135 g
Kokosmælk
2 dl
Hønsebouillon
½ pose
Vand
2 dl
Cashewnødder
½ pose
(Nødder, Cashewnødder)
Forårsløg
½ bundt
Gul peber
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 976 kcal
  • Fedt: 52 g
  • Kulhydrater: 81 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil rødløg, halvér og skær i tynde skiver. Hak chili fint TIP: Fjern kerner og frøvægge hvis du ikke vil have det for stærkt. Varm lidt olie op i en gryde og svits rødløg, chili og sesamfrø. Riv imens skal af lime fint. Kom ris, limeskal og kokosmælk i gryden. Tilsæt bouillon og vand og lad det koge for svag varme under låg i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
Pil hvidløg og kom i en blendeskål med resten af ingrienserne til karameliseringen (reducér mængden af chili, hvis du ikke vil have det så stærkt). Blend til en fin masse og lad det stå til kødet er færdigt.
 Varm en pande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Brun koteletterne af på begge sider og krydr med salt og peber. Skru ned til middel varme og steg færdig ca. 3-4 min. på hver side. Tag koteletterne af panden, skær dem i mundrette tern ca. 2x2 cm. Kom dem tilbage på panden, tilsæt halvdelen af dressingen og lad det karamellisere i 1-2 min. ved høj varme.
 Skyl og snit forårsløg i tynde skiver på skrå. Fjern kerner og skær peberfrugt i tern ca. 2x2 cm. Kom begge på panden sammen med resten af dressingen og vend godt rundt.
Skær resten af limen i både. Servér karamelliseret gris med kokosris, cashewnødder og limebåde til.
Håber maden smager!