Røget paprikaschnitzel med butterbeanscreme, spansk kål og groft brød

Røget paprikaschnitzel med butterbeanscreme, spansk kål og groft brød

20 min698 kcal pr. portion Holder 4 dage
Spansk inspireret ret med spændende smag af røget paprika. Serveret med let og lækker creme af butterbeans og hertil spansk kål (det er chorizo der gør den spansk). Koteletterne kan fint grilles.
3.58
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

2 stk skinkeschnitzel
1 tsk paprika røget
120 g butterbeans
½ stk hvidløg solo
½ dl creme frisk
stk spidskål
35 g chorizo-pølse
20 g ristede mandler med røget smag
1 stk brød

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og blend dem med presset hvidløg og creme frisk (tilsæt creme frisk lidt ad gangen det skal være som tyk mos), smag til med salt og peber.
2
Skyl og snit kålen groft. Skær chorizo i tern, hak hvidløg og mandler.
3
Steg chorizo, kål, hvidløg og mandler i 1 spsk olie ved jævn varme 6-7 min. Smag til med salt og peber.
4
Sæt kål blandingen til side og hold den lun. Varm brødet på brødristeren.
5
Krydr kødet med paprika, salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider i ½ spsk olie på panden fra kålen ved høj varme.
6
Skru ned og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side ved middelvarme.
7
Anret kødet på en bund af creme og server kålen til sammen med et stykke brød.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2920 kJ/ 698 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
32.84 g
heraf mættede fedtsyrer
6.93 g
Kulhydrat
47.39 g
heraf sukkerarter
4.64 g
Protein
53.21 g
Salt
3.15 g
Kostfibre
9.92 g

Allergener

Gluten
Jordnødder
Soja
Mælk
Nødder
Sesamfrø

Andre retter du måske kan lide