Kalkunschnitzel med risotto og sprød skinke
35
3 dages holdbarhed

Kalkunschnitzel med risotto og sprød skinke

Den herlige smag af Italien får du både i kødet og tilbehøret til denne hurtige og mættende ret med kalkun, risotto og sprød skinke.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kalkunschnitzel
300 g
Risottoris
175 g
Skalotteløg
1½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Hønsebouillon (Selleri)
½ terning
Piskefløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Basilikum
1 drys
Rapesan, revet (Mælk, Laktose)
15 g
Lufttørret skinke
3 skiver
Sukkerærter
50 g
Forårsløg
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1214 kcal
  • Fedt 70 g
  • Kulhydrater 84 g
  • Protein 61 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Opløs bouillonen i kogende vand. Hak skalotteløg og hvidløg og svits dem derpå i ½ spsk. olie i en tykbundet gryde til de er gyldne. Risene tilsættes og svitses sammen med i 2-3 min. Bouillonen tilsættes og risene simrer videre ved lav varme under låg i ca. 20 min. Rør rundt et par gange undervejs, så risene ikke brænder på.
  2. Tænd ovnen på 180 grader og læg den lufttørrede skinke på bagepapir og sæt den i ovnen indtil skiverne er sprødstegte, ca. 10-12 min.
  3. Kalkunschnitzlerne brunes i ½ spsk. olie på en hed pande og steges derpå 2-3 min. på hver side, krydres med salt og peber og tages af varmen.
  4. Rengør sukkerærter og forårsløg, som derpå dampes 2-3 min. i en gryde med ½ l vand tilsat salt og ½ spsk. olie.
  5. Når alt væsken er opsuget i risene - efter ca. 20 min. - tilsættes piskefløde og parmesanost. Konsistensen skal være som tyk risengrød (tilsæt evt. lidt vand hvis det er for tørt). Smag til med salt og peber. Hak basilikum og tilsæt den umiddelbart før servering til risottoen. Anret kalkunschnitzlerne lag-vis med sprød parmaskinke oven på risottoen.