Spicy kalkun i wok med appelsin-hoisinsauce
35
4 dages holdbarhed

Spicy kalkun i wok med appelsin-hoisinsauce

En super lækker og fedtfattig wok-ret med kalkun, chili og grøntsager i spicy appelsin-hoisinsauce.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Kalkunstrimler
300 g
Hoisinsauce
2⅔ spsk
Rødløg
stk
Hvidløg solo
stk
Peberfrugt rød
stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 949 kcal
  • Fedt: 14.69 g
  • Kulhydrater: 148.71 g
  • Protein: 55.55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tør kalkunstrimlerne godt af med køkkenrulle. Vend dem med 2 tsk hoisinsauce (resten bruges senere).
  2. Skær løget i tynde både, hak hvidløgene fint, skær peberfrugten i tern på 2½ cm, skær gulerødderne i tynde skiver på skrå og hak chilien fint. (Fjern evt. ribber og kerner, hvis retten ikke skal være for "hot".)
  3. Rør alle ingredienserne til saucen sammen. Kom nudlerne 4 min. i rigeligt kogende vand med lidt salt. Hæld vandet fra skyl kort med koldt vand.
  4. Varm olien i en wok el. stegepande og svits kødet 2 min.heri. Tag kødet op på en tallerken og tilsæt wokken løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og chili og svits det hele i 2 min.
  5. Kom kalkunkødet tilbage i wokken. Tilsæt den sammenrørte sauce og bring retten i kog. Lad den koge i ca. 3 min. eller til saucen jævner og kalkunkødet er stegt igennem.
  6. Servér portionsvis med kalkunblandingen fordelt over nudlerne og drys med peanuts.