
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Mørbradbøffer med bagte rodfrugter
og pestodipNy opskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Møre og fedtfattige mørbradbøffer af gris serveret med bagte krydrede rodfrugter og nem pestodip. Enkelt og lækkert for hele familien. Her får du mere grønt og mindre kød.
Møre og fedtfattige mørbradbøffer af gris serveret med bagte krydrede rodfrugter og nem pestodip. Enkelt og lækkert for hele familien. Her får du mere grønt og mindre kød.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Creme fraiche 18%
1 dl
Grøn pesto
½ pose
Pastinak
1 stk
Gulerod
1 stk
Rødbede
1 stk
Bagekartoffel
1 stk
Rødløg
1 stk
Urte kryddermix
½ pose
Svinemørbrad
300 g
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 581 kcal
- Fedt:
- 26 g
- Kulhydrater:
- 47 g
- Protein:
- 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Skræl rodfrugter og kartoffel og skær i tern ca. 2x2 cm. Pil rødløg og skær i både. Fordel det hele på en bageplade med bagepapir, vend med lidt olie og krydr med urtemix, salt og peber. Bag i ovnen ca. 25 min. til de er gennembagte og gyldne.
Bland creme fraiche med pesto og smag til med salt og peber.
Skær mørbraden i 2 bøffer pr. person. Varm en pande op med lidt olie. Riv lidt citronskal over mørbradbøfferne og krydr med salt og peber. Steg dem på panden ca. 4 min. på hver side, så de er let rosa indeni.
Skær resten af citronen i både. Servér mørbradbøffer med bagte rodfrugter, pestodip og citronbåde til.
Håber maden smager!