Mørbradbøffer med bagte rodfrugter og pestodip

Mørbradbøffer med bagte rodfrugter og pestodip

35 min515 kcal pr. portion Holder 5 dage
Møre og fedtfattige mørbradbøffer af velfærdsgris serveret med bagte Provence krydrede rodfrugter og nem pestodip. Enkelt og lækkert for hele familien. Her får du mere grønt og mindre kød.
3.85
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

600 g blandede rodfrugter
stk rødløg
1 stk bagekartoffel
1 tsk herbes de provence
1 dl creme frisk
1 spsk grøn pesto
200 g svinemørbradbøffer

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 220° varmluft. Skræl rodfrugter og kartoffel, og skær dem i tern ca. 2x2 cm. Pil rødløget, og skær det i både.
2
Fordel rodfrugter og rødløg på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem med 1½ spsk olie, og krydr med 1 tsk herbes de Provence, salt og peber. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
3
Bland 1 dl creme frisk med 1 spsk pesto og smag til med salt og peber.
4
Opvarm en pande med ½ spsk olie, krydr mørbradbøfferne med salt og peber og steg dem på panden i ca. 4 minutter på hver side, til de er let rosa indeni.
5
Anret de bagte rodfrugter med mørbradbøf og server pesto dip til. 

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2156 kJ/ 515 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
25.49 g
heraf mættede fedtsyrer
4.51 g
Kulhydrat
60.21 g
heraf sukkerarter
26.23 g
Protein
11.24 g
Salt
1.02 g
Kostfibre
14.38 g

Allergener

Mælk
Nødder

Andre retter du måske kan lide