Bøf af oksefilet med lækker fyldig pastasalat
30
4 dages holdbarhed

Bøf af oksefilet med lækker fyldig pastasalat

Pasta, courgette, basilikum og rucola som blandes til en lækker salat. Hertil en god saftig bøf, som egner sig rigtig godt til grillen og hertil lunt brød. Behøver vi sige mere?

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Squash
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Honning
1 tsk
Citron
1 stk
Oksebøf, striploin steak
2 stk
Cherrytomater
150 g
Rucola salat
20 g
Basilikum
1 drys
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
⅔ stk
Hollandaisesauce (Æg)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1626 kcal
  • Fedt 92 g
  • Kulhydrater 145 g
  • Protein 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frisk basilikum bør opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd grillen. Eller tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Kog 200 g pasta i letsaltet vand ca. 10 min. til de er ”al dente”. 
  3. Skær ½ squash i grove tern, steg i olie på panden, krydr med lidt salt og peber. Sæt til side.
  4. Rør 1 dl yoghurt, 1 tsk honning, 1 spsk citronsaft, salt og peber sammen til dressing.
  5. Brun bøfferne ved direkte/god varme. Steg videre på indirekte/middel varme ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Lun brødet i ovnen/grillen 5-6 min. Lun hollandaisen.
  6. Halvér tomater. Skyl rucola og basilikum, hak groft. Vend pasta med squash, tomat, basilikum og rucola. Hæld dressing over pastasalaten. Skær brødet i tykke skiver.
  7. Servér pastasalat og brød til bøfferne sammen med hollandaise.