Bøf af oksefilet med lækker fyldig pastasalat

Bøf af oksefilet med lækker fyldig pastasalat

30 min1315 kcal pr. portion Holder 4 dage
Pasta, courgette, basilikum og rucola som blandes til en lækker salat. Hertil en god saftig bøf, som egner sig rigtig godt til grillen og hertil lunt brød. Behøver vi sige mere?
3.93
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

200 g pasta grov
½ stk squash
1 dl yoghurt naturel
1 tsk honning
1 stk citron
2 stk oksebøf, striploin steak
150 g cherrytomat
20 g rucola salat
1 drys basilikum
stk foccacia brød
dl hollandaisesauce

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Tænd grillen. Eller tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kog 200 g pasta i letsaltet vand ca. 10 min. til de er ”al dente”. 
3
Skær ½ squash i grove tern, steg i olie på panden, krydr med lidt salt og peber. Sæt til side.
4
Rør 1 dl yoghurt, 1 tsk honning, 1 spsk citronsaft, salt og peber sammen til dressing.
5
Brun bøfferne ved direkte/god varme. Steg videre på indirekte/middel varme ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Lun brødet i ovnen/grillen 5-6 min. Lun hollandaisen.
6
Halvér tomater. Skyl rucola og basilikum, hak groft. Vend pasta med squash, tomat, basilikum og rucola. Hæld dressing over pastasalaten. Skær brødet i tykke skiver.
7
Servér pastasalat og brød til bøfferne sammen med hollandaise.

Ugens tips

Frisk basilikum bør opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 5502 kJ/ 1315 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
69.19 g
heraf mættede fedtsyrer
5.62 g
Kulhydrat
147.66 g
heraf sukkerarter
18.9 g
Protein
25.4 g
Salt
4.62 g
Kostfibre
20.62 g

Allergener

Æg
Gluten
Mælk

Andre retter du måske kan lide