MAD TIL 2 DAGE: Ungarsk gullaschsuppe

MAD TIL 2 DAGE: Ungarsk gullaschsuppe

60 min664 kcal pr. portion Holder 4 dage
Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion klassisk fyldig gullaschsuppe med oksekød, kartofler og skøn smag af paprika og spidskommen, serveret med groft brød. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.
3.56
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

1 stk løg
415 g strimler af oksekød
4 tsk paprika
2 tsk spidskommen
3 terning bouillon okse
3 stk bagekartoffel
stk peberfrugt rød
800 g hakkede tomater
2 stk brød
1 stk brød
70 g revet ost

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Hak løget. Brun oksekød og løg i olie ved god varme i ca. 3 minutter. Krydr med 4 tsk paprika og 2 tsk spidskommen. Hæld 1½ L vand og 3 bouillonterninger ved og bring i kog.
2
Skræl kartoflerne. Skær kartofler og peberfrugt i små tern ca. 2x2 cm. Kom kartofler, peberfrugt og 800 g hakket tomat i gryden. Tilføj ½ tsk salt og lad det koge for svag varme i 30 min.
3
Lun 2 brød på brødristeren eller i ovnen ca. 4 min.
4
Smag suppen til med salt og peber og server den rygende varm med lunt brød.
5
DAG 2: Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Sæt suppen over og lun den godt igennem ved middel til svag varme ca. 12 minutter. Flæk brødene og drys begge halvdele med ost og gratinér dem i ovnen ca. 5 minutter til de tager en smule farve.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2780 kJ/ 664 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
12.58 g
heraf mættede fedtsyrer
4.94 g
Kulhydrat
93.59 g
heraf sukkerarter
17.97 g
Protein
44.19 g
Salt
6.01 g
Kostfibre
11.72 g

Allergener

Gluten
Mælk
Sennep
Sesamfrø

Andre retter du måske kan lide