3 dages holdbarhed
Smagfulde krebinetter
med cremet grøntNy opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Smagfulde krebinetter er smagen af en svunden tid, her kommer de i en andens smagsudgave i selskab med masser af grønt og urter fra den 'danske have' og serveret med kartofler.
Smagfulde krebinetter er smagen af en svunden tid, her kommer de i en andens smagsudgave i selskab med masser af grønt og urter fra den 'danske have' og serveret med kartofler.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kapers
½ glas
Hakket gris & kalv
300 g
Rasp
1 pose
Kartofler, små
400 g
Gulerod
2 stk
Sukkerærter
75 g
Pastinak
1 stk
Yoghurt naturel
1 bæger
Hvidløg
½-1 fed
Purløg, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 597 kcal
- Fedt:
- 20 g
- Kulhydrater:
- 64 g
- Protein:
- 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 18-20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Hæld væden fra kapers og hak dem fint. Bland dem grundigt med kødet i en skål. Form en stor, flad krebinet pr. person og hak dem let med en kniv i overfladen.
Bland rasp sammen med salt og lidt peber på en tallerken og vend krebinetterne i det. Brun dem på panden i olie eller smør 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 4-5 min. på hver side.
Skræl gulerødder og skær dem i skrå skiver. Skyl og halvér ærterne. Skræl og skær persillerod i tern 1-1½ cm. Kom grøntsagerne i letsaltet kogende vand, der lige dækker og kog ca. 1 min. Skyl derefter i koldt vand og læg grøntsagerne på et klæde, så de ikke er våde, når de vendes i cremen.
Pil og pres hvidløg og rør sammen med yoghurt. Klip purløg fint og kom det i cremen. Vend grøntsagerne i cremen og smag til med salt og peber.
Håber maden smager!