Pariserbøf med rødbede og rødbederaita

Pariserbøf med rødbede og rødbederaita

35 min687 kcal pr. portion Holder 4 dage
Fransk klassiker med et twist. Med rødbeder i bøffen og serveret med en rødbederaita med peberrod og kapers er der masser af god smag og mæthed, når den serveres på lækre grove burgerboller.
3.58
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

400 g rødbeder
275 g hakket oksekød
2 tsk sennep
½ bæger æg pasteuriseret
2 stk burgerbolle
50 g salatmix napolitana
½ stk rødløg
1 dl yoghurt naturel
1 tsk høvlet peberod
1 tsk kapers

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Skræl rødbederne under rindende vand. TIP: Brug engangshandsker hvis du har det. Riv dem groft og tag ¼ fra til bøfferne.
2
Rør kødet med rødbede, ½ tsk salt, ¼ tsk peber, 1 tsk sennep og ½ æg. Form 2 bøffer, gnid dem med olie, og steg dem på begge sider. Først ved høj varme på begge sider og derefter ca. 7-8 min. på hver side ved middelvarme.
3
Tænd ovnen på 200 grader. Del bollerne og varm dem i ovnen i 5-6 min. 
4
Skyl og tør salaten. Pil ½ løg og skær det i helt tynde skiver.
5
Raita: Rør 2 dl yoghurt med resten af de revede rødbeder, 1 tsk peberrod, 1 tsk kapers, 1 tsk sennep og smag til med salt og peber.
6
Anret salat, bøf, raita og rødløg på underbollen og læg overbollen over - eller let på skrå. TIP: Du kan også servere raitaen ved siden af.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2875 kJ/ 687 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
22.66 g
heraf mættede fedtsyrer
8.68 g
Kulhydrat
72.85 g
heraf sukkerarter
33.51 g
Protein
47.98 g
Salt
3.27 g
Kostfibre
13.21 g

Allergener

Æg
Gluten
Mælk
Selleri
Sennep
Sesamfrø
Svovldioxid

Andre retter du måske kan lide