VEGETAR: Krydret græskarsuppe med sprøde saltbrød
40
4 dages holdbarhed

VEGETAR: Krydret græskarsuppe med sprøde saltbrød

En rigtig lækker, mild og let krydret græskar suppe - serveret med sprøde saltbrød og creme frisk. Enkelt og nemt på en hverdag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Butternut græskar
⅔ stk
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Garam masala
2 tsk
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Croutoner m. hvidløg og ost (Laktose)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1041 kcal
  • Fedt 48 g
  • Kulhydrater 127 g
  • Protein 25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skær skrællen af ¾ græskar. Skrab kernerne ud med en ske. Skær kødet i tern ca 2x2 cm.
  2. Pil løg og hvidløg, og skær i tern. Steg græskar, løg og hvidløg i lidt olie i en gryde ved middel varme 10 min. Pas på det ikke tager farve.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bagerist, og pensl papiret med lidt olie.
  4. Skær brødet i tynde skiver. Læg på bagepapiret, dryp lidt olie over og drys med salt. Bag brødene sprøde i ovnen ca 10 min.
  5. Skru op for græskarblandingen. Tilsæt 2 tsk krydderi, salt og peber, og rør godt rundt.
  6. Tilsæt 2 dl kokosmælk, 4 dl vand og ½ bouillonterning. Lad suppen simre 10 min til græskaret er helt mørt.
  7. Blend suppen, og smag til med salt og peber.
  8. Servér toppet med creme frisk og croutoner med brødet til.