Bagt fisk med ovnstegte rodfrugter og persillepesto
35-45
Laktosefri
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Bagt fisk med ovnstegte rodfrugter og persillepesto

Den bagte fisk bliver super lækker og får en dejlig smag med den hjemmelavede persillepesto på toppen. Serveres med bagte rodfrugter og kartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Gulerod
2 stk
Pastinak
2 stk
Kartofler
400 g
Saltede mandler (Nødder)
½ pose
Hvidløg
1 fed
Kruspersille
1 drys
Citron
½ stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 619 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 52 g
  • Protein 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Rodfrugter: Skræl begge slags rodfrugter og skær i mindre stykker. Del kartoflerne i halve. Bland begge dele med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 25 min.
  3. Persillepesto: Pil hvidløg og skyl persille. Blend det med ½ dl olie, mandler og revet citronskal til en lind pesto. Smag til med salt og peber.
  4. Læg fisken på bagepapir i et ovnfast fad og buk de tynde ender ind under fisken, så den er nogenlunde lige tyk over det hele. Krydr med salt og peber og smør pestoen på fisken i et jævnt lag.
  5. Sæt fisken i ovnen sammen med rodfrugterne de sidste 12 min.
  6. Skær citron i både og servér fisken med bagte rodfrugter og citronbåde.