Kyllingeinderfilet i peanutsauce med ris
25
5 dages holdbarhed

Kyllingeinderfilet i peanutsauce med ris

Farverig og hurtig wok ret med kylling, peberfrugt, æble og forårsløg. Serveret med ris og en cremet, virkelig lækker peanutsauce. En spændende ret måske til en ekstra dag med nem aftensmad for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • jordnødder,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Ris hvide
2 dl
Hvidløg fed
1 stk
Peanuts
30 g
Chili rød
½ stk
Lime
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 890 kcal
  • Fedt: 23.19 g
  • Kulhydrater: 114.14 g
  • Protein: 56.2 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring 3½ dl vand, ½ tsk salt og 200 g ris i kog i en gryde med låg. Skru ned til lav varme, når vandet koger. Lad risene koge under låg i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til retten er færdig.
  2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili. Den halve fjernes for kerner og frøvægge og skæres i små tern. Skyl og riv skallen af ½ lime.
  3. Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugten skylles, kerner fjernes og den skæres i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær det halve i tern.
  4. Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft af ½ lime, ½ spsk brun farin, ½ dl vand, 1½ dl fløde, ½ bouillonterning og chili ved. Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
  5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber og server med ris til.