Kyllingeinderfilet i peanutsauce med ris
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kyllingeinderfilet i peanutsauce med ris

Farverig og hurtig wok ret med kylling, peberfrugt, æble og forårsløg. Serveret med ris og en cremet, virkelig lækker peanutsauce. En spændende ret måske til en ekstra dag med nem aftensmad for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • jordnødder,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Hvidløg
1 fed
Peanuts (Jordnødder)
25 g
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Forårsløg
2 stk
Rød peber
1 stk
Æble
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 729 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 98 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili, fjern kerner og frøvægge og skær i små tern. Skyl lime, riv skallen og pres saften.
  3. Skyl forårsløg og skær i skiver. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i strimler. Fjern kernehuset fra æblet og skær i tern.
  4. Varm en wok eller dyb pande med olie op til høj varme og steg kyllingen et par min. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og saft, 1½ tsk sukker, fløde, chili, bouillon og ½ dl vand ved. Lad det koge godt sammen i et par min. til en ensartet konsistens.
  5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber og servér med ris til.