Wokstrimler med pære, squash og ingefær
30
5 dages holdbarhed

Wokstrimler med pære, squash og ingefær

Dejlig og anderledes wokret med strimler af skinkeinderlår, pærer, hvidvinseddike og masser af grøntsager. Serveres med brune ris.

Ingredienser

Allergener
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Brune ris
2 dl
Rødløg
⅔ stk
Rød peber
⅔ stk
Squash
½ stk
Pære
1 stk
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Ingefær
15 g
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Honning
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 700 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 109 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Når vandet koger lægges låg på og koges i 20 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Skær rødløg i tynde både. Skær peberfrugt og ½ squash i tynde strimler. Skær pære i tynde både med skræl på.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, og krydr med salt og peber. Varm olie i en stor pande ved kraftig varme. Læg halvdelen af kødet på panden, og lad det blive brunt, før det vendes. Brun kødet 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken. Steg resten af kødet på samme måde.
  4. Varm olie i panden ved kraftig varme. Tilsæt rødløg og steg 2 min. under omrøring. Tilsæt peberfrugt og steg yderligere 2 min. Tilsæt squash og pære og steg ca. 2 min.
  5. Tilsæt groftrevet ingefær, ½ spsk vineddike, ½ spsk honning og 1½ dl vand. Varm igennem til frugt og grøntsager er møre, men stadig har bid. Vend skinkestrimlerne i og lad det hurtigt blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris til.