
5 dages holdbarhed
Thai-suppe med kylling
og naanbrødNy opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
En herlig 'hot' suppe til en kold dag. Tilberedt med masser af grøntsager og kylling - serveret med lunt brød.
En herlig 'hot' suppe til en kold dag. Tilberedt med masser af grøntsager og kylling - serveret med lunt brød.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
- Vand
Kyllingeinderfilet
300 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Citrongræs
1 stilk
Kokoscreme
1 pose
Hønsebouillon
½ pose
Vand
4 dl
Gulerod
3 stk
Forårsløg
1 bundt
Lime
½ stk
Naanbrød
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 769 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 80 g
- Protein:
- 51 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.
Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en gryde op med ingefær/hvidløg/chili i olie og steg kyllingen i gryden til det har fået farve på alle sider.
Fjern de yderste hårde blade af citrongræs og halvér den. Kom citrongræs, kokoscreme, bouillon og vand i gryden til kyllingen og kog op. Skræl imens gulerødderne og skær i tynde skiver. Kom dem i gryden og lad det småsimre i 12-14 min. Spæd evt. op med lidt mere vand, hvis suppen bliver for tyk.
Skyl forårsløg og skær i skiver på skrå. Kom forårsløg i suppen og smag til med salt, peber og limesaft. Fjern citrongræs stænglerne.
Lun evt. brødene på en brødrister, inden de serveres til suppen.
Håber maden smager!