Gratinerede tortillas med mexi-krydret oksekød og granatæblesalsa
25
4 dages holdbarhed

Gratinerede tortillas med mexi-krydret oksekød og granatæblesalsa

Masser af mexicansk inspiration i denne ret med sprøde ostegratinerede tortillas, krydret fyld med oksekød og en frisk salsa med granatæble.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Rødløg
½ stk
Tomat
3 stk
Granatæble
½ stk
Mynte
1 drys
Hakket oksekød
300 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 813 kcal
  • Fedt: 34.22 g
  • Kulhydrater: 75.05 g
  • Protein: 51.28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C
  2. Hak ½ rødløg og tomater fint.
  3. Granatæble-salsa: Halvér granatæble, og tag kernerne ud af den ene halvdel med en teske. Bland med tomater, rødløg  og mynteblade, og krydr med salt og peber.
  4. Krydret oksekød: Varm olie op i en gryde. Svits kødet grundigt og krydr med 1 spsk. krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
  5. Læg 4 tortillas ved siden af hinanden på en bageplade og drys med revet ost. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med dem.
  6. Skyl og snit salat. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og servér straks.