Gratinerede tortillas med krydret oksekød og granatæblesalsa
15-20
5 dages holdbarhed

Gratinerede tortillas med krydret oksekød og granatæblesalsa

Skøn ret sprøde ostegratinerede tortillas, krydret fyld med oksekød og en frisk salsa med granatæble.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Rødløg
½ stk
Tomat
2 stk
Granatæble
½ stk
Mynte, frisk
½ pakke
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi
3 tsk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
75 g
Hjertesalat
⅔ stk
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 810 kcal
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Granatæble-salsa: Hak rødløg og tomater fint. Halvér granatæble, hold den med skærefladen nedad og bank på bagsiden med en stor ske, så kernerne kommer ned i en skål. Bland med tomater, rødløg og mynteblade og krydr med salt og peber.
  3. Krydret oksekød: Varm olie op i en gryde. Svits kødet grundigt og krydr med mexico-krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
  4. Gratinerede tortillas: Læg tortillas ved siden af hinanden på en bageplade og drys med revet ost. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med dem.
  5. Skyl og snit salat. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas, dryp med dressing og servér straks.