Kyllinge-karrydeller med råkost og kartoffelbåde
25-35
2 dages holdbarhed

Kyllinge-karrydeller med råkost og kartoffelbåde

De skønne kyllingedeller med let smag af karry, serveres med en frisk og sund råkost med rødbede og gulerod samt kartoffelbåde i ovnen. Creme frisk dip med smag af sennep og honning fuldender retten. En ret for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Hakket kylling
300 g
Karry
1½ tsk
Hvidløg
1 fed
Panering med cornflakes
½ pakke
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Rødbede
1 stk
Gulerod
2 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
2 tsk
Honning
1½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 662 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kartoffelbåde: Skær kartoflerne i både og bland dem med lidt olie, salt og peber. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen 20-25 min.
  3. Karrydeller: Rør hakket kylling med karry, presset hvidløg, cornflakespanering, æg, salt og peber. Varm en slip-let pande op til middel varme med lidt olie eller stegemargarine. Form farsen til frikadeller med en spiseske dyppet i vand mellem hver delle, så farsen nemmere slipper. Steg dellerne ca. 7 min på hver side. Sluk og lad stå på eftervarmen indtil resten af retten er færdig.
  4. Råkost: Skræl imens rødbede og gulerødder. Riv dem på den grove side af et råkostjern eller i en foodprocessor. Bland de revne grøntsager i en skål.
  5. Sennepsdip: Rør creme fraiche med sennep og honning. Smag til med lidt salt og peber.
  6. Servér karrydellerne med ovnstegte kartofler, råkost og sennepsdip.