Krebinetter med kartoffel-rodfrugtmos
30
2 dages holdbarhed

Krebinetter med kartoffel-rodfrugtmos

Herlig mormormad. Saftige klassiske krebinetter, der serveres med kartoffel-rodfrugtmos og let kogt broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Gulerod
200 g
Pastinak/persillerod
200 g
Hakket svin/kalv
300 g
Rasp
3 spsk
Broccoli
½ stk
Letmælk
1 dl
Muskatnødpulver
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 734 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 87 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Skræl kartofler og rodfrugter og skær i små stykker. Kog i vand uden salt ca. 15 min. Gem lidt inden du hælder kogevandet fra.
  2. Form kødet til 2 krebinetter ca. 1½ cm tykke. Bland rasp med salt og peber og vend krebinetterne i blandingen. Varm ½ spsk olie op på en pande.
  3. Steg krebinetterne ved høj varme 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre ca. 8 min. på hver side.
  4. Del broccoli i mindre buketter TIP: Brug også gerne stokken af broccolien. og kog ca. 5 min. i letsaltet vand, så de stadig har lidt bid.
  5. Mos kartofler og rodfrugter med piskeris eller stavblender. Tilsæt mælk og ½ dl kogevand. Smag til med muskatnød, salt og peber.
  6. Servér krebinetterne med mos og broccoli.