VEGETAR: Grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og rødløgsrelish

VEGETAR: Grønne æggewraps med rødbedehummus, svampe og rødløgsrelish

30 min499 kcal pr. portion Holder 4 dage
Forrygende og lækker ret til en kødfri dag. Der er masser af smag og knald på farverne i denne spændende og anderledes sammensætning med æggepandekager med tilbehør.
3.70
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

100 g rødbeder
1 drys bredbladet persille
4 stk æg
¼ tsk bagepulver
120 g kikærter
1 tsk spidskommen
½ stk citron
75 g svampemix (champignon)
75 g svampemix (markchampignon)
75 g syltede rødløg
300 g snittet spidskål

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Skræl rødbede, skær i 2x2 cm tern og kog dem møre i ca. 12 min. i vand der lige dækker.
2
Skyl og hak persille. Blend eller pisk æg, ¾ af persillen, ¼ tsk bagepulver, salt og peber til en ensartet konsistens.
3
Varm en pande op med olie. Steg 2 tynde æggewraps og lad dem køle let af.
4
Rødbedehummus: Hæld vandet fra rødbederne. Blend rødbeder, ½ ds kikærter uden væde, 1 tsk spidskommen, 1 spsk citronsaft, ½ tsk. salt, 2 spsk olie og evt. lidt vand til en lækker cremet hummus.
5
Rens svampene, og skær i grove stykker. Rist hårdt af på en pande med lidt olie. Smag til med salt og peber.
6
Hæld rødløgsrelish og snittet kål i skåle.
7
Servér æggepandekagerne med rødbedehummus, kål og svampe. Top med rødløgsrelish og drys med det sidste persille.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2090 kJ/ 499 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
31.2 g
heraf mættede fedtsyrer
4.19 g
Kulhydrat
32.19 g
heraf sukkerarter
15.79 g
Protein
22.47 g
Salt
3.82 g
Kostfibre
9.68 g

Allergener

Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Andre retter du måske kan lide