Paprika-koteletter og kartoffelsalat med sur/sød broccoli
20-30
4 dages holdbarhed

Paprika-koteletter og kartoffelsalat med sur/sød broccoli

God og nem mad med forhåndsmarinerede koteletter, let sur-sød kartoffelsalat med ærter, dild og rødløg og råmarineret broccoli.

Ingredienser

Allergener
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Broccoli
1 stk
Æbleeddike (Svovldioxid)
3 spsk
Honning
1½ spsk
Kartofler
400 g
Paprika
1 pose
Kotelet
2 stk
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Rødløg
½ stk
Dild, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 684 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 57 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sur/sød broccoli: Skyl broccoli og del i buketter. Brug gerne stokken på broccolien også. Bland eddike, honning og 1½ spsk olie og smag til med salt og peber. Vend sammen med broccoli og sæt på køl.
  2. Kartofler: Skær kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem i letsaltet vand ca. 10 min.
  3. Paprikamarinade: Bland paprika med 2 spsk olie i en frysepose eller dyb tallerken. Kom koteletterne i og fordel marinade godt på dem. Lad det marinere indtil stegning.
  4. Ærter: Skyl ærterne og skær i mundrette stykker. Kog med kartoflerne det sidste minut. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  5. Kartoffelsalat: Pil løg og skær i tynde ringe. Hak dild groft. Bland det med kartofler, ærter og broccoli sammen med resten af sur/sød marinaden.
  6. Paprika-koteletter: Varm en pande op med lidt olie og steg koteletterne 2-3 min. på hver side.
  7. Servér koteletterne med kartoffelsalat.