Letcremet fuldkornspasta med kyling, bacon, squash og spinat
20-30
4 dages holdbarhed

Letcremet fuldkornspasta med kyling, bacon, squash og spinat

Mættende pastaret med kylling og grønt i en lækker cremet sauce serveret med et drys af bacon. En skøn ret for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Squash
1 stk
Babyspinat
50 g
Bacon
75 g
Citruskrydderi
1 pakke
Hønsebouillon
⅓ pose
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 655 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 10-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm. Skyl og halvér squash på langs og skær den i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt og lad den dryppe af.
  3. Brun bacon og kyllingen et par min. på en dyb pande. Krydr med salt og peber og læg det til side.
  4. Steg squash og citruskrydderi 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, 1½ dl vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det simre 3-4 min.
  5. Kom spinaten i panden og vend pastaen i. Smag til med salt og peber og servér straks.