Nudelsalat med hakket kylling og grøntsager

Nudelsalat med hakket kylling og grøntsager

25 min544 kcal pr. portion Holder 2 dage
Nem asiatisk ret med hakket kylling, glasnudler og masser af grønt. Retten har en mild smag, og giver dig en dejlig og nem bid af østen på middagsbordet.
3.55
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

75 g glasnudler
1 stk hvidløg fed
½ stk chili grøn
½ stk broccoli
1 drys mynte
20 g peanuts
300 g hakket kylling
spsk sød chilisauce
½ stk lime
spsk fiskesauce
75 g slikærter

Du skal selv have

salt, peber, olie, sukker

Fremgangsmåde

1
Kog letsaltet vand i en stor gryde. Læg 75 g nudler i vandet. Fjern gryden fra varmen, sæt den til side, læg låg på og lad nudlerne stå i ca. 5 min. til de er møre. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
2
Hak hvidløg og ½ chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts. 
3
Varm ½ spsk olie op i en wok, sauterpande eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det, til det skiller ad og ændrer farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle minutter ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
4
Tilsæt 3 spsk sød chilisauce (OBS. Gem resten til senere) og saft fra ½ lime. Smag til med ½ tsk sukker og 1½-2 spsk fiskesace og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 min. af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber. 
5
Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål. Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Server retten med resten af den søde chilisauce. 
Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Ugens tips

Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2275 kJ/ 544 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
16.1 g
heraf mættede fedtsyrer
2.83 g
Kulhydrat
58.63 g
heraf sukkerarter
19.97 g
Protein
41.08 g
Salt
4.77 g
Kostfibre
6.96 g

Allergener

Fisk
Jordnødder

Andre retter du måske kan lide