Grill
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Grillede velfærdskoteletter
med sommerlig pastasalatNy opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Koteletterne får dejlig smag fra honey-dijon sennep og de kan nemt både grilles og steges. Serveres med en skøn sommerlig salat med blåbær, melon, cherrytomater og grov pasta. Nemt og frisk på en hverdagsaften.
Koteletterne får dejlig smag fra honey-dijon sennep og de kan nemt både grilles og steges. Serveres med en skøn sommerlig salat med blåbær, melon, cherrytomater og grov pasta. Nemt og frisk på en hverdagsaften.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Sennep
1½ tsk
Honning
½ tsk
Paprikamarineret kotelet - velfærd
300 g
Fuldkornspasta
200 g
Blåbær
100 g
Cherrytomater
125 g
Mynte, frisk
½ pk
Melon
½ stk
Æbleeddike
1 spsk
Honning
½ tsk
Olie
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 890 kcal
- Fedt:
- 38 g
- Kulhydrater:
- 94 g
- Protein:
- 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Du kan også stege koteletterne på en (grill)pande.
Bland sennep med honning og smør det på begge sider af koteletterne. Krydr med lidt peber og lad dem stå tildækket indtil de skal tilberedes.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Tillsæt pasta og kog ca. 10 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand og lad dem køle af.
Skyl blåbær og tomater. Skær tomaterne i halve. Skyl mynten og hak den fint. Fjern kernerne fra melonen og skær i både. Fjern skrællen og skær bådene i mindre stykker.
Pisk æbleeddike, honning og olie sammen og smag til med lidt salt.
Steg koteletterne ca. 2 min. på hver side. De må gerne være let rosa indeni.
Bland forsigtigt pasta med grønten. Hæld dressingen over og vend sammen. Servér salaten til de grillede koteletter.
Håber maden smager!