Chefs salad med sprøde grøntsager, skinke og æg

Chefs salad med sprøde grøntsager, skinke og æg

30 min585 kcal pr. portion Holder 4 dage
Skøn måltidssalat inspireret af den amerikanske Chefs salad. Med kogte kartofler, bønner, blomkål og radiser, toppet med kogt skinke i strimler og kogte æg. Nemt, let og lækkert på en hverdag.
3.43
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

200 g kartofler
150 g grønne bønner
2 stk æg
stk blomkål
75 g cherrytomat
75 g radiser
1 drys bredbladet persille
100 g kogt skinke
3 pose creme fraiche dressing
2 stk brød

Fremgangsmåde

1
Kog 200 g kartofler i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 minutter. Nip enderne af bønnerne, og kog dem med sammen med kartoflerne de sidste 5 minutter. Afdryp kartofler og bønner i en sigte.
2
Bring æggene i kog i en gryde dækket med vand under låg, og kog dem 8-10 minutter til de er hårdkogte. Pil dem, og skær dem i kvarte.
3
Skyl resten af grøntsagerne. Riv ¼-½ blomkål groft. Skær tomater i halve, og skær 75 g radiser i skiver. Skyl og hak persille groft. Skær den kogte skinke i strimler.
4
Lun brødet på en brødrister, og skær det i tynde skiver. TIP: Du kan evt riste skiverne også.
5
Del kartoflerne, og anret dem på et stort fad eller i en skål sammen med bønner, blomkål, tomater og radiser. Dryp lidt af dressingen over.
6
Top salaten med skinke, æg og hakket persille. Servér salaten med groft brød og resten af dressingen.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2446 kJ/ 585 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
9.53 g
heraf mættede fedtsyrer
2.64 g
Kulhydrat
90.6 g
heraf sukkerarter
15.41 g
Protein
34.12 g
Salt
2.13 g
Kostfibre
15.71 g

Allergener

Æg
Gluten
Mælk
Sennep
Sesamfrø

Andre retter du måske kan lide