Chefs salad med sprøde grøntsager, skinke og æg
30
4 dages holdbarhed

Chefs salad med sprøde grøntsager, skinke og æg

Skøn måltidssalat inspireret af den amerikanske Chefs salad. Med kogte kartofler, bønner, blomkål og radiser, toppet med kogt skinke i strimler og kogte æg. Nemt, let og lækkert på en hverdag.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • mælk,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Kartofler
    200 g
    Grønne bønner
    150 g
    Æg
    2 stk
    Blomkål
    ⅓ stk
    Cherrytomat
    75 g
    Radiser
    75 g
    Persille, bredbladet
    1 drys
    Kogt skinke
    100 g
    Creme fraiche dressing
    3 pose
    Brød
    2 stk
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 595 kcal
    • Fedt 10 g
    • Kulhydrater 92 g
    • Protein 35 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Kog 200 g kartofler i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 minutter. Nip enderne af bønnerne, og kog dem med sammen med kartoflerne de sidste 5 minutter. Afdryp kartofler og bønner i en sigte.
    2. Bring æggene i kog i en gryde dækket med vand under låg, og kog dem 8-10 minutter til de er hårdkogte. Pil dem, og skær dem i kvarte.
    3. Skyl resten af grøntsagerne. Riv ¼-½ blomkål groft. Skær tomater i halve, og skær 75 g radiser i skiver. Skyl og hak persille groft. Skær den kogte skinke i strimler.
    4. Lun brødet på en brødrister, og skær det i tynde skiver. TIP: Du kan evt riste skiverne også.
    5. Del kartoflerne, og anret dem på et stort fad eller i en skål sammen med bønner, blomkål, tomater og radiser. Dryp lidt af dressingen over.
    6. Top salaten med skinke, æg og hakket persille. Servér salaten med groft brød og resten af dressingen.