Marineret flanksteak med cremet grønt og pasta

Marineret flanksteak med cremet grønt og pasta

20 min842 kcal pr. portion Holder 5 dage
Super nem og lækker grillegnet ret med squash og hvidkål i flødesauce vendt med pasta og smagt til med frisk citron. Hertil stegt eller grillet marineret flanksteak.
3.54
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

250 g pasta grov
½ stk squash
stk blomkål
275 g flanksteak
½ stk citron
dl letmælk
½ spsk saucejævner

Du skal selv have

salt, peber, olie

Fremgangsmåde

1
Tænd grillen hvis du ønsker at grille kødet. 
2
Sæt en gryde med rigeligt vand over til pastaen. Når det koger tilsættes ½ tsk salt og 250 g pasta. Kog ca. 10 minutter, den må gerne have lidt bid. Hæld vandet fra pastaen.
3
Skyl ½ squash og del blomkålen i små buketter. Skær squash i rustikke stykker på ca. 2x3 cm.
4
Krydr flanksteak med lidt groft salt og peber og brun den på en varm pande, gerne en grillpande ved høj varme på hver side, steg den derefter ca. 4 min. på hver side. Tag den af panden, dæk til og lad hvile til servering. På grill: Benyt samme fremgangsmåde ved direkte varme.
5
Vask ikke panden af men tilsæt lidt olie og steg blomkål 2 minutter, tilsæt squash og vend det godt rundt 2-3 minutter. Riv citronskal af ½ citron og tilsæt godt halvdelen samt 1 spsk citronsaft.
6
Bland 1½ dl mælk og ½ spsk saucejævner og vend det i grøntsagsblandingen og varm igennem, smag til med salt og peber.
7
Tilsæt pastaen eller server den til. Drys det sidste citronskal over lige inden servering.
8
Skær kødet ud i helt tynde skiver på den korte led og server dem til eller fordel dem over pasta og grøntblandingen.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3523 kJ/ 842 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
22.19 g
heraf mættede fedtsyrer
7.02 g
Kulhydrat
110 g
heraf sukkerarter
21.2 g
Protein
50.57 g
Salt
0.98 g
Kostfibre
22.44 g

Allergener

Gluten
Mælk

Andre retter du måske kan lide