Koteletter i tomatsauce med grøn pastasalat

Koteletter i tomatsauce med grøn pastasalat

30 min996 kcal pr. portion Holder 4 dage
Saftige koteletter i en italiensk inspireret tomatsauce, serveret med pastasalat med friske grøntsager. Det er nem og hurtig aftensmad.
3.15
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

150 g pasta grov
300 g koteletter
200 g hakkede tomater
2 tsk oregano
stk rødløg
100 g babyspinat
3 stk tomat
30 g revet ost

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kog 150 g pasta i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt ca. 10 minutter.
2
Varm olie op på en pande. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side og læg dem i et ildfast fad. Gem panden til løget. Bland 200 g hakkede tomater med ½ tsk salt, peber og ½-1 spsk oregano.
3
Hæld tomatsaucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter.
4
Pil løget og skær det i tynde både. Steg løg på panden fra koteletterne i lidt olie til de er klare (de må ikke blive brune).
5
Skyl spinat og tomater. Skær tomaterne i både. Hæld vandet fra pastaen og bland den kogte pasta med tomater, bløde løg, spinat og krydr med salt og peber.
6
Drys 30 g revet ost over pastasalaten eller server den til. Server koteletterne i tomatsauce med den grønne pastasalat.
Opskriften er venligst udlånt af Fødevarestyrelsen

Næringsindhold

Energi pr. portion: 4168 kJ/ 996 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
35.79 g
heraf mættede fedtsyrer
15.22 g
Kulhydrat
103.56 g
heraf sukkerarter
16.91 g
Protein
64.97 g
Salt
4.44 g
Kostfibre
21.44 g

Allergener

Gluten
Mælk

Andre retter du måske kan lide