Grillet kalkun med tzatziki og krydrede ris

Grill

Glutenfri
3 dages holdbarhed

Grillet kalkun

med tzatziki og krydrede ris
Ny opskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
En enkel og lækker græsk inspireret ret med kalkunschnitzler, stegte tomater og ris krydret med forårsløg og kørvel. Serveret med tzatziki.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Basmatiris
200 g
Forårsløg
3 stk
Tomat
3 stk
Kyllingebryst
2 stk
Kørvel
1 drys
Tzatziki
150 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
629 kcal
Fedt:
9 g
Kulhydrater:
89 g
Protein:
48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen eller steg schnitzlerne og tomater på en pande, gerne en grillpande - se pkt 4.
Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad stå til resten af retten er færdig.
Rens forårsløg og snit fint. Kom dem i gryden med risene i de sidste 3 min. af trækketiden.
Læg tomaterne på et stykke stanniol, hvis du vil være sikker på, at de ikke hænger fast i grillristen.
Snit kørvel fint og vend det med de kogte ris. 
Servér schnitzlerne med grillede tomater, tzatziki og ris.
Håber maden smager!