Tortillawraps med skinke-wokstrimler
15-20
5 dages holdbarhed

Tortillawraps med skinke-wokstrimler

Dejlig ukompliceret ret med grønt og god smag. Og børnene vil elske selv at lave deres wraps med fyldet.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
¾ stk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Friskost med hvidløg (Mælk, Laktose)
100 g
Nordisk salatmix
100 g
Mexico mix-krydderi
½ pose
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Skoleagurk
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 595 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 53 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Pil løg og skær i meget tynde både. Steg ved middelvarme på en pande i lidt olie ca. 3-4 min.
  3. Skru op for varmen, tilsæt skinkestrimler og steg videre 2-3 min. under omrøring.
  4. Tilsæt flødeost, halvdelen af salatmix og ½ dl vand. Rør det godt sammen og krydr med mexico-mix, salt og peber. Kog ved lav varme under låg i 4 min.
  5. Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I microovn skal de have ca. 20 sek. pr stk uden stanniol, gerne flere ad gangen.
  6. Skyl agurk og skær i mindre tern. Fordel agurk og resten af salatmixen på de lune tortilla, top med skinkeblanding, rul sammen og spis.