Stegt kyllingebryst med kartoffel/peberfrugtsalat
20-30
5 dages holdbarhed

Stegt kyllingebryst med kartoffel/peberfrugtsalat

De stegte og saftige kyllingebryster serveres her med en helt forrygende lun kartoffelsalat med smagsboost fra salatost i tern samt grillet peberfrugt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Rød peber
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Kyllingebryst
280 g
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Bredbladet persille
1 pakke
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
70 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 672 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 42 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kartofler: Skær kartoflerne i halve og kog dem 8-10 min. i letsaltet vand, der lige akkurat dækker. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af til de skal steges.
  2. Grønt: Skyl og rens imens peberfrugt og skær i strimler. Skyl forårsløg og skær dem i 5 cm lange stykker. Varm lidt olie op på en pande og steg peberfrugt og forårsløg til de er møre. Tag dem af panden og lad dem køle af.
  3. Kyllingebryst: Kom lidt mere olie på panden, brun kyllingen ved høj varme på begge sider og steg derpå 7-8 min. på hver side ved medium varme. Krydr med salt og peber. TIP: Hvis du bruger en stor pande kan du spare opvask ved at stege kartoflerne sammen med kyllingen.
  4. Kartofler - fortsat: Steg de kogte kartofler til de er gyldne. Smag til med salt og peber.
  5. Dressing: Pisk 1 spsk olie fra salatosten, 1 spsk olivenolie og hvid balsamico sammen til dressing.
  6. Kartoffel/peberfrugtsalat: Vask persillen grundigt og hak den ikke alt for fint. Bland de stegte kartofler, peberfrugt og forårsløg med salatost og hakket persille. Hæld dressingen over og vend forsigtigt rundt. Smag evt. til igen med salt og peber og servér med stegt kyllingebryst.