2 dages holdbarhed
Kyllingedeller med persillesauce
og kartoffelbådeNy opskrift
Under 40 min
11 Ingredienser
Små deller af magert hakket kyllingekød serveret med ovnkartofler, broccoli og en nem og fedtfattig persillesauce. Skøn hverdagsmad for hele familien.
Små deller af magert hakket kyllingekød serveret med ovnkartofler, broccoli og en nem og fedtfattig persillesauce. Skøn hverdagsmad for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Gulerod
1 stk
Hvidløg
½ fed
Hakket kylling
300 g
Æg
1 stk
Rasp
1 pose
Oregano
1 tsk
Mel
1½ spsk
Kartofler, medium
400 g
Broccoli
1 stk
Kruspersille
1 pk
Vand
2 spsk
Majsstivelse
½ pose
Letmælk
2 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 574 kcal
- Fedt:
- 14 g
- Kulhydrater:
- 62 g
- Protein:
- 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skræl og riv gulerod. Pil og pres hvidløg. Bland begge med hakket kylling, æg, rasp, oregano, mel, salt og peber og rør det til en fars. Form 2 små farsbrød pr. person og læg dem på en bageplade med bagepapir, så der også er plads til kartoflerne. Steg i ovnen i 25 min.
Skær kartoflerne i både og vend med lidt olie, salt og peber. Læg dem ved siden af farsbrødene i ovnen, når der er 20 min. tilbage.
Del imens broccoli i buketter, brug også gerne stokken. Damp i lidt letsaltet vand i ca. 4 min.
Skyl og hak persille fint. Kog mælken forsigtigt op. Pisk majsstivelse og vand sammen. Jævn mælken lidt ad gangen under omrøring. Lad det koge igennem ved middel varme under jævnlig piskning. Smag til med salt og peber og tilsæt det hakkede persille.
Skær et farsbrød over og tjek at de er gennembagte. Servér farsbrød med ovnstegte kartofler, broccoli og persillesauce.
Håber maden smager!