Kalkun saltimbocca med serano skinke og grøn kartoffelsalat
25-35
Laktosefri
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Kalkun saltimbocca med serano skinke og grøn kartoffelsalat

En skøn ret inspireret af det italienske køkken her i en udgave med tynde kalkunschnitzler med lufttørret skinke serveret med en skøn grøn kartoffelsalat. Nem og lækker hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Grønne bønner
100 g
Cherrytomater
125 g
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
¾ spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Kalkunschnitzel
4 stk
Salvie, frisk
1 drys
Lufttørret skinke
2 skiver
Salatmix Toscana
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 533 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 45 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt kartofler over i vand så det dækker tilsat ½ tsk salt og kog ca. 15 min. under låg ved svag varme.
  2. Nip bønnerne og kog dem med kartoflerne de sidste 5 min.
  3. Skyl og del tomaterne. Vinaigrette dressing: Pisk ¾ spsk eddike med 1½ spsk olie, 1 tsk sennep og smag til med lidt salt og peber.
  4. Læg et stykke salvieblad på hver kalkunschnitzel og krydr med salt og peber. Tryk ½ skive lufttørret skinke fast på hvert stykke kød TIP: Har du en kødnål eller tandstik kan du sætte skinken fast til kødet med dem.
  5. Hæld salaten i så stor en skål, at der også er plads til kartofler og grøntsager.
  6. Hæld vandet fra kartofler og bønner, halvér dem og fordel dem i salaten. Kom tomaterne i og vend det godt rundt.
  7. Steg kødet i lidt olie eller smør ved høj varme 2-3 min. på hver side, så de bliver gennemstegte.
  8. Hæld dressingen over salaten og servér til kødet.