Boller i karry med æble og ris
20
5 dages holdbarhed

Boller i karry med æble og ris

En rigtig klassiker så god som hjemmelavet med et frisk pift at små æblestykker. Maden klaret på bare et kvarter. Hovedingredienserne i retten er færdigtilberedt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Boller i karry (Gluten, Hvede)
    500 g
    Ris
    2 dl
    Æble
    1 stk
    Letmælk (Mælk, Laktose)
    ½ dl
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 932 kcal
    • Fedt 41 g
    • Kulhydrater 105 g
    • Protein 37 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten er klart.
    2. Skyl æble og skær i små tern.
    3. Kom boller i karry i en gryde, tilsæt æbletern. Bring i kog under omrøring og lad simre 3-4 min. til æblerne er møre og bollerne gennemvarme. Tilsæt ½ dl mælk og rør rundt. Tilsæt evt mere mælk hvis du vil have en tyndere sovs.
    4. Servér med ris.