Boller i karry med æble og ris

Boller i karry med æble og ris

20 min846 kcal pr. portion Holder 5 dage
En rigtig klassiker så god som hjemmelavet med et frisk pift at små æblestykker. Maden klaret på bare et kvarter. Hovedingredienserne i retten er færdigtilberedt.
3.71
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

500 g boller i karry
2 dl ris hvide
1 stk æble
½ dl letmælk

Fremgangsmåde

1
Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten er klart.
2
Skyl æble og skær i små tern.
3
Kom boller i karry i en gryde, tilsæt æbletern. Bring i kog under omrøring og lad simre 3-4 min. til æblerne er møre og bollerne gennemvarme. Tilsæt ½ dl mælk og rør rundt. Tilsæt evt mere mælk hvis du vil have en tyndere sovs.
4
Servér med ris.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3541 kJ/ 846 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
34.57 g
heraf mættede fedtsyrer
16.21 g
Kulhydrat
106.18 g
heraf sukkerarter
17.88 g
Protein
27.61 g
Salt
4.48 g
Kostfibre
2.54 g

Allergener

Soja
Mælk
Selleri

Andre retter du måske kan lide