Pulled pork i tortilla med barbequesauce
15-20
5 dages holdbarhed

Pulled pork i tortilla med barbequesauce

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Pulled pork serveret med frisk salat i mexikanske tortillas med chipotle-sauce – en spicy, røget cremet sauce baseret på jalapeños.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Det skal du bruge

    Pulled pork (Selleri, Sennep)
    300 ca-g
    Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
    4 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Tomat
    2 stk
    Rødløg
    1 stk
    BBQ sauce
    1 pakke
    Nachochips
    ½ pose
    Creme fraiche (Mælk, Laktose)
    ½ dl
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 729 kcal
    • Fedt 25 g
    • Kulhydrater 84 g
    • Protein 42 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Læg posen med pulled pork i en gryde og dæk med vand. Varm gryden op til vandet næsten koger og lad det simre ved lav varme i ca. 15 min.
    2. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Pak tortillas ind i stanniol og varm dem i ovnen til resten af retten er færdig TIP: Du kan varme tortillas i microovn uden stanniol ca. 20 sek. pr stk og flere ad gangen.
    3. Skyl salat og tomater. Skær salat i strimler og tomater i tern. Pil rødløg og skær ½ løg i tynde skiver. 
    4. Tag kødet ud af posen. Læg det i et lille fad og træk kødet fra hinanden med en gaffel.
    5. Fyld tortillas med salat, tomat, løg og kød. Luk dem, smør chipotle-sauce og creme fraiche på overfladen, drys med knuste nachos.