Pita med tunsalat
15-20
5 dages holdbarhed

Pita med tunsalat

De lækre pitabrød fyldes med en nem og lækker tunsalat og frisk grønt. En ret for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Tun i vand (Fisk)
1 dåse
Majskerner
140 g
Skoleagurk
1 stk
Rød peber
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Paprika
½ tsk
Hjertesalat
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 566 kcal
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrater 75 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Varm pitabrødene på en brødrister på begge sider til de får farve. TIP: Du kan også varme dem i ovnen 5 min. ved 200 grader varmluft.
  2. Hæld væden fra tun og majs. Skyl agurk og peberfrugt.
  3. Dressing: Bland creme fraiche med sennep og paprika og smag til med lidt salt og peber.
  4. Bland tun og majs med dressingen.
  5. Fjern kerner fra peberfrugten, skær den i små tern og vend dem i tunblandingen. Snit salaten fint. Skær agurk i små tern.
  6. Skær ned i hver pitabrød med en kniv, så der bliver plads til fyldet. Fyld salat, agurk og tunsalat i og servér straks.