Sprød fisk med broccoli-kartoffelmos og marinerede broccolitern
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Sprød fisk med broccoli-kartoffelmos

og marinerede broccolitern
Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Herlig sprød fisk i en frakke af fennikelkrydret panering, dertil en grøn mos af kartoffel og broccoli. Lækker fisk for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Rasp
1½ pose
(Gluten, Hvede)
Fennikel/peber mix
¼ pose
(Sennep)
Paprika
½ tsk
Pasteuriseret æg
1 bæger
(Æg)
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Bagekartoffel
2 stk
Broccoli
1 stk
Olivenolie
1 spsk
Broccoli
Hvidløg
1 fed
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
563 kcal
Fedt:
22 g
Kulhydrater:
54 g
Protein:
37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Skræl kartoflerne og skær i grove tern. Kog dem under låg i 20 min. i en gryde med vand, der lige dækker. Skyl og skær broccoli i store buketter. Gem stokken til senere. Kog buketterne med kartoflerne, når der er 8 min. tilbage.
Skræl broccolistokken, fjern bunden og skær i mindre tern. Pil og pres hvidløg. Kom det i en skål og vend med eddike, lidt olivenolie, salt og peber.
Bland rasp med fennikel/peber mix og paprika i en dyb tallerken. Hæld æg i en anden tallerken og vend fisken heri. Vend nu fisken i rasp og klap dem let, så paneringen sidder bedre fast. Varm en stegepande op med en sjat olie. Steg fisken 3-4 min. på hver side ved mellemhøj varme.
 Hæld vandet fra kartofler og broccoli, tilsæt olivenolie og mos/pisk godt sammen, evt. med elpisker. Smag til med salt og peber. Servér mosen med sprød fisk og de marinerede broccolitern.
Håber maden smager!