Fiskeburger på grill

Fiskeburger på grill

30 min730 kcal pr. portion Holder 2 dage
En lidt anderledes burger med fiske"bøf" og karry mayonnaise. Enkelt, sundt og lækkert - og så kan børnene også være med på fisk! Serveres med ovnfritter. Retten kan naturligvis også tilberedes uden grill.
3.48
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

2 stk bagekartoffel
275 g mørksejfilet uden skind og ben
½ bæger æg pasteuriseret
2 spsk majsmel
2 stk burgerbolle
½ stk hjertesalat
2 stk tomat
stk rødløg
1 stk æble
2 spsk mayonnaise
½ tsk karry

Du skal selv have

olie, salt, peber

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 220 grader. Tænd op i grillen, hvis du vil grille fisken. (Den kan også laves på en pande.)
2
Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20-25 min.
3
Hak fisken groft. Bland fisk, ½ tsk salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og 2 spsk majsmel, form til 'bøffer'.
4
Grill: Læg fiskebøfferne på stanniol smurt med olie. Grill ved direkte varme i 3-4 min. på hver side. Varm burgerbollerne på grillen.
5
Pande: Steg fiskebøfferne 3-4 min på hver side ved høj. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
6
Snit salat. Skær tomater og ½ løg i skiver. Fjern kernehus og skær æblet i tynde skiver. Bland 2 spsk mayo med ½ tsk karry.
7
Smør bollerne med karry-mayo og byg burgeren som på fotoet. Server med ovnfritter.
Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Ugens tips

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 3055 kJ/ 730 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
22.3 g
heraf mættede fedtsyrer
4.64 g
Kulhydrat
89.49 g
heraf sukkerarter
21.16 g
Protein
42.9 g
Salt
3.42 g
Kostfibre
11.37 g

Allergener

Æg
Gluten
Fisk
Mælk
Sennep
Sesamfrø

Andre retter du måske kan lide