Sweet potato-rösti i burger med mangodip
25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Sweet potato-rösti i burger med mangodip

Smagsfulde rösti af to slags kartoffel med indisk krydderi, serveret som burger med frisk salat og tomat samt en god mangodip. Perfekt til den kødfrie dag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Rødløg
1 stk
Sød kartoffel
2 stk
Bagekartoffel
1 stk
Garam masala
1 pose
Hvidløg
1 fed
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
2 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Mangochutney
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 495 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 14 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Stegte rødløg: Pil løg og skær i tynde skiver. Steg i lidt olie ved middelvarme på en pande ca. 5 min. til de er bløde. Læg dem til side, men vask ikke panden.
  2. Sweet potato-rösti: Skræl og riv begge slags kartofler og pres noget af væden ud af dem med hænderne. Bland med garam masala, presset hvidløg, æg, 1 spsk mel og lidt salt og peber. Kom lidt mere olie på panden fra løgene og varm op til høj varme. Form kartoffelmassen til 2 rösti pr. person og klap dem så flade du kan. Brun dem hurtigt af på begge sider, skru ned og steg videre 3-5 min. på hver side.
  3. Brød: Flæk bollerne og rist dem på begge sider på en brødrister.
  4. Grønt: Skær imens tomat i tynde skiver. Skyl salat og skær i grove strimler.
  5. Mangodip: Rør creme fraiche med mangochutney og smør på de halve boller. Læg salat, rösti, tomat og løg på. Dryp evt. med ekstra dip.