Broccolideller med quinoa og spidskålssalat
40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Broccolideller med quinoa og spidskålssalat

Lækre, grønne deller med broccoli og quinoa serveret med en frisk spidskålssalat med hytteost, dild og citron. Masser af dejlig mæthed og ikke mindst grønt.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Mel
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Quinoa-mix
50 g
Broccoli
½ stk
Dild
1 drys
Æg pasteuriseret
1 bæger
Revet ost
50 g
Spidskål
⅓ stk
Græsk yoghurt
1 dl
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 379 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 37 g
  • Protein 23 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl quinoa i koldt vand. Kog den i en gryde med rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Hæld overskydende vand fra.
  2. Skyl imens broccoli og hak både hoved og stok fint evt. i en foodprocessor. Læg den hakkede broccoli i en skål og overhæld den med kogende vand. Lad broccolien trække ca. 5 min. og hæld derefter vandet fra i en sigte. Skyl og hak dilden fint.
  3. Broccolideller med quinoa: Bland broccoli med halvdelen af den hakkede dild, æg, kogt quinoa, revet ost og 3-4 spsk hvedemel sammen i en skål og krydr med 1 tsk salt og ½ tsk peber. Blend den med en stavblender eller i en foodprocessor. Tilsæt evt. mere hvedemel eller lidt vand til blandingen, så den hænger sammen og kan formes til deller.
  4. Form flade frikadeller af broccoli-farsen med en ske og steg dem gyldne i olie på en varm pande ca. 3-4 min. på hver side.
  5. Spidskålssalat: Fjern det yderste blad fra spidskålen og skyl og snit kålen fint. Rør yoghurt, 1 spsk citronsaft og resten af den hakkede dild sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med spidskål og riv lidt citronskal på toppen.
  6. Servér salaten til broccolidellerne.