Indisk curry med blomkål, kikærter og naanbrød
40
Vegetar
4 dages holdbarhed

Indisk curry med blomkål, kikærter og naanbrød

Det indiske køkken er kendt for sine smagfulde og mættende vegetarretter. Denne indiske curry er ingen undtagelse med masser af grøntsager, kikærter og serveret med indiske naanbrød.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Ingefær
10 g
Løg
½ stk
Hvidløg solo
stk
Chili rød
½ stk
Gulerod
175 g
Bagekartoffel
1 stk
Blomkål
½ stk
Tomatpuré
1 spsk
Spidskommen
tsk
Karry
2 tsk
Bouillon, Grøntsag
½ pose
Honning
1 spsk
Kikærter
240 g
Koriander
1 drys
Naanbrød
2 stk
Creme frisk
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 650 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 106 g
  • Protein: 27 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl ingefær og hak fint til 1 tsk. Pil løg og hvidløg og hak fint. Skyl chili og hak ½ fint. Fjern evt. kerner og frøvægge, hvis du ønsker retten mindre stærk. 
  2. Skræl gulerødder og kartofler og skær i grove tern. Skyl blomkål og skær i buketter.
  3. Varm olie op i en stor gryde og steg alle grøntsagerne i 1-2 min.
  4. Tilsæt 1 spsk tomatpuré, 1½ tsk spidskommen, 2 tsk karry og ½ tsk salt. Steg i yderligere 1 min. 
  5. Tilsæt 2½ dl vand, ½ bouillonterning og 1 spsk honning. Lad retten småkoge under låg i 8-10 min. 
  6. Hæld væden fra kikærterne. Hak koriander. Bland kikærter og koriander i retten (Gem lidt koriander som drys til retten). 
  7. Lun naanbrødene på en brødrister. Pensl evt. med lidt vand, inden de lunes.
  8. Drys den indiske curry med koriander og servér med lune naanbrød og creme frisk.