20
4 dages holdbarhed
Kartoffelsalat med varmrøget laks og rygeostcreme
En dejlig enkel og mættende kartoffelsalat med varmrøget laks og cremet dressing med rygeost, der passer fint til laksen.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- mælk,
- byg,
- rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Sukker
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Kartofler
500 g
Sukkerærter
80 g
Agurk
½ stk
Forårsløg
2 stk
Varmrøget laks (har været frosset) (Fisk)
200 g
Rygeost (Mælk, Laktose)
80 g
Citron
½ stk
Rugbrød (har været frosset) (Byg, Rug)
2 skiver
Kørvel
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 597 kcal
- Fedt 21 g
- Kulhydrater 73 g
- Protein 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog 500 g kartofler møre i letsaltet vand i ca. 15 min. Skyl dem godt i koldt vand og halver dem.
- Imens kartoflerne koger skoldes sukkerærterne. Skyl dem derefter i koldt vand og snit dem på langs. Skyl og flæk agurken på langs, fjern kernerne og skær agurken i skiver. Snit forårsløgene og del laksen i mindre stykker.
- Rør ca. 80 g rygeost og saft af ½ citron sammen. Smag dressingen til med sukker, salt og peber.
- Rist rugbrødet på brødristeren.
- Bland kartoflerne med sukkerærter, agurk og forårsløg. Fordel laks og kørvel oven på, og servér dressingen til sammen med ristet rugbrød.