Kyllingekødboller i hoisinsauce med lynstegte nudler og grønt
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Kyllingekødboller i hoisinsauce

med lynstegte nudler og grønt
3.82 (241)
Under 35 min
11 Ingredienser
Asiatisk inspireret ret med små smagfulde kødboller, lynstegte grøntsager og nudler. Det smager bare forrygende!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Hakket kylling
300 g
Hoisinsauce
1 spsk
(Soja, Sesamfrø)
Mel
1 spsk
(Gluten, Hvede)
Sesamolie
1 tsk
(Sesamfrø)
Sesamfrø
1 pose
(Sesamfrø)
Nudler
125 g
(Æg, Gluten, Hvede)
Rød chili
½ stk
Champignon
200 g
Grønne bønner
150 g
Sesamolie
½ tsk
(Sesamfrø)
Vand
2 spsk
Hoisinsauce
1½ spsk
(Soja, Sesamfrø)
Sød chilisauce
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
597 kcal
Fedt:
14 g
Kulhydrater:
74 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

 Rør kødet med hoisinsauce (gem resten), mel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske. Varm sesamolie (resten skal bruges senere) op på en pande ved god varme og steg kødbollerne 6-8 min. Drys sesamfrø over og vend dem jævnligt.
 Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudler i 3 min. uden låg. Skyl i koldt vand bagefter.
Kom resten af hoisinsaucen og sød chilisauce på panden med kødboller og ryst den, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne. Sæt dem til side på en tallerken.
 Skyl chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Rens svampene og skær i halve. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker. Kom sesamolie på panden og lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min.
Bland nudler med grøntsagerne og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt vand og vend det hele godt rundt og servér.
Håber maden smager!