Thaikarry med søde kartofler og kylling
25-35
4 dages holdbarhed

Thaikarry med søde kartofler og kylling

Denne lækre ret fra Thailand med kylling og søde kartofler kan være hot, men du har muligheden for selv at justere styrken. Her er masser af smag og god mæthed.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • krebsdyr,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Brune ris
2 dl
Søde kartofler
250 g
Rød peber
1 stk
Forårsløg
2 stk
Champignon
250 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Kokosmælk
2 dl
Saucejævner (Mælk, Laktose)
1 tsk
Rød karrypasta (Krebsdyr, Fisk)
2 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1038 kcal
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrater 108 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 200 g ris i 3½ dl. vand tilsat ½ tsk. salt i 20 min. under låg, og lad dem trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl de søde kartofler og skær i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugt og fjern frøene. Skær peberfrugt i små tern. Rens forårsløg, og skær i stykker på ca. 4 cm. Rens champignoner og skær i skiver.
  3. Dup kødet tørt med køkkenrulle, og skær det i tern på 2 cm. Varm 2 spsk. olie op i en wok eller en dyb pande over stærk varme. Lynsteg kødet ved stærk varme i ca. 2 min.
  4. Tilsæt kartoffel, peberfrugt, forårsløg og champignon, og lynsteg i yderligere 2 min ved stærk varme.
  5. Karrysauce: Rør 2 dl kokosmælk, 1 tsk. saucejævner, salt og 1-3 tsk. karrypasta sammen og hæld i wokken (TIP: Anvend kun 1 tsk. karrypasta, hvis du ønsker retten mild og op til 3 tsk., hvis du ønsker retten stærk). Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre, ca. 7 min.
  6. Servér med de kogte ris.