Mørbradbøffer med bløde løg
30-40
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Mørbradbøffer med bløde løg

Nyd smagen af svundne tider - den holder! Klassisk og traditionel dansk middagsret med mørbradbøffer og bløde løg, som er sundere, end du umiddelbart tror, men med mindre grønt.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • selleri,
  • laktosefri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Svinemørbrad
300 g
Løg
1½ stk
Bouillon, Grøntsag
½ pose
Letmælk
2 dl
Saucejævner
2 tsk
Hjertesalat
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 506 kcal
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrater 54 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
  2. Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Krydr med salt og peber.
  3. Pil løg og skær i tynde skiver. Varm ½ spsk smør på en pande og steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk vand og lidt salt. Lad løgene stege til vandet er opsuget. Tag løgene af og hold dem varme.
  4. Varm ½ spsk smør på panden til det bliver gyldent. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varmt.
  5. Opløs bouillon i mælk på panden. Varm igennem og jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber.
  6. Skyl salat. Anret som vist på billedet og servér.