Mørbradbøffer med bløde løg

Mørbradbøffer med bløde løg

30 min545 kcal pr. portion Holder 4 dage
Nyd smagen af svundne tider - den holder! Klassisk og traditionel dansk middagsret med mørbradbøffer og bløde løg, som er sundere, end du umiddelbart tror, men med mindre grønt.
4.67
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

500 g kartofler
300 g svinemørbrad
1.5 stk løg
½ terning bouillon grøntsag
2 dl sødmælk
2 tsk saucejævner
stk salat

Du skal selv have

salt, peber, smør

Fremgangsmåde

1
Kog kartoflerne  ca. 15 min i letsaltet vand. TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
2
Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Dup med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
3
Pil løg, skær i tynde skiver. Varm ½ spsk smør på en pande, steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk vand og lidt salt. Lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af, hold varme.
4
Varm ½ spsk smør gyldent på panden. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varme.
5
Opløs ½ terning i 2 dl mælk på panden. Varm igennem, jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Skyl salat.
6
Anret som vist på billedet og servér. 
Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2279 kJ/ 545 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
15.73 g
heraf mættede fedtsyrer
8.06 g
Kulhydrat
58.39 g
heraf sukkerarter
16.25 g
Protein
42.37 g
Salt
4.37 g
Kostfibre
6.56 g

Allergener

Mælk
Selleri

Andre retter du måske kan lide