Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Svinekoteletter med æblesalat
og krydderkartofler3.72 (185)
Under 35 min
11 Ingredienser
Den skønne smag af Provence går igen på både koteletterne og de ovnstegte kartofler. Serveret med en frisk æblesalat med gulerod og bladselleri.
Den skønne smag af Provence går igen på både koteletterne og de ovnstegte kartofler. Serveret med en frisk æblesalat med gulerod og bladselleri.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Selleri·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kartofler, små
400 g
Timian/Rosmarin blanding
⅓ pose
Fennikel/peber mix
½ pose
Citronsaft
2 tsk
Olie
1 tsk
Salatmix Napolitana
50 g
Gulerod
1 stk
Æble
1 stk
Bladselleri
1 stilk
Citronsaft
1 tsk
Olie
1 tsk
Koteletter
300 g
Timian/Rosmarin blanding
⅓ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 580 kcal
- Fedt:
- 29 g
- Kulhydrater:
- 45 g
- Protein:
- 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skær kartoflerne i halve og kom dem i en frysepose med begge krydderier (noget skal bruges senere), citronsaft, olie og lidt salt og peber. Bland godt rundt og fordel dem på bagepapir på en bageplade. Bag midt i ovnen ca. 20 min.
Skyl salaten og lad den dryppe af. Skyl æble og bladselleri og skær i tynde skiver. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Bland salat, æble, gulerod og selleri i en skål. Dryp citronsaft og olie over.
Dup kødet med køkkenrulle og krydr med timian/rosmarin, salt og peber. Varm olie op på en pande ved høj varme. Brun koteletterne 1 min. på hver side, skru ned til medium varme og steg videre 2 min. på hver side. Kødet må gerne være let rosa indeni.
Servér koteletter med krydderkartofler og æblesalat.
Håber maden smager!