Pita med karry-kødfyld og friske grøntsager
20-30
3 dages holdbarhed

Pita med karry-kødfyld og friske grøntsager

Forrygende smag, masser af farver og individuel sammensætning efter smag får du med disse lækre pitabrød med karrykrydret svinekød og en masse friske grøntsager.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hakket svin/kalv
300 g
Karry
1 tsk
Sojasauce
2 spsk
Pitabrød
2 stk
Peberfrugt rød
1 stk
Agurk
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Yoghurt naturel
¾ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 670 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft) eller varm brødene i en brødrister. Pil løg og hak det fint.
  2. Lad en dyb pande eller en gryde blive varm ved høj varme. Kom lidt olie på og steg kødet til det har skiftet farve. Tilsæt hakket løg og karry og steg det ca. 3 min.
  3. Tilsæt sojasauce og skru ned til svag varme. Lad retten koge ca. 10 min. under låg.
  4. Varm pitabrødene 4-5 min. i ovnen eller på brødristeren.
  5. Skyl grøntsagerne. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Skær agurk i tynde skiver. Bræk salaten i mindre stykker.
  6. Tag låget af gryden med kødet og kog videre nogle min. under omrøring til næsten al væsken er fordampet. Smag til med salt og peber.
  7. Skær en rille med en kniv i hver pitabrød, så der er plads til fyld. Lad hver især selv fylde brødene efter smag og behag med grønt og kødfyld. Dryp yoghurt over fyldet.