Kebabspyd med hakket oksekød
40
4 dages holdbarhed

Kebabspyd med hakket oksekød

De grillede kebab spyd smager af sommer, også hvis de laves i ovnen. De serveres med lækker spinatsalat med linser, sennepsdressing og lune brød.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Beluga linser
75 g
Hakket oksekød
300 g
Sambal oelek
½ tsk
Salatløg
½ stk
Radiser
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 667 kcal
  • Fedt: 19 g
  • Kulhydrater: 72.82 g
  • Protein: 51.2 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen eller tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg træspyddene i vand.
  2. Skyl linserne og kog 75 g møre i letsaltet vand i 25 min. Hæld dem i en si, hæld koldt vand over og lad dem dryppe godt af.
  3. Ælt kødet med ¼-½ tsk. sambal oelek, salt og peber. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk. Del kødet i 4 portioner og form til aflange kebabruller. Stik et spyd igennem hver kebab. Pensl kebabberne med olie. OVN: Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 15-20 min. De skal være gennemstegte. GRILL: Grill dem ca. 6 min. på hver side, ca. 12 min. i alt, til de er gennemstegte.
  4. Pil ½-1 løg og skær i tynde både. Skær 100 g radiser i skiver. Bland linser, løg, radiser, spinat og dild.
  5. Sennepsdressing: Pisk 1 tsk sennep, 1 tsk olie, 1 spsk vand og 1 tsk balsamicoeddike sammen. Smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten.
  6. Lun brødene i ovnen eller på grill, og server til kebab og linsesalat.