Mexi-ruller med majs og mild salsa

Mad med børn

Laktosefri
5 dages holdbarhed

Mexi-ruller med majs

og mild salsa
Ny opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Tortilla er mexikanernes svar på pandekager. Her i en fyldt version de fleste børn kan lide. Det hakkede oksekød bliver 'piftet op' med grøntsager og meget andet godt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Hakket oksekød
300 g
Løg
1 stk
Tomatpuré
1 pose
Mexico mix-krydderi
1 pose
Rosiner
1 pose
Vand
2 dl
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Hjertesalat
1 stk
Rød peber
1 stk
Majskerner
½ dåse
Tomatsalsa
½-1 pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
715 kcal
Fedt:
25 g
Kulhydrater:
80 g
Protein:
43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil og hak løg. Varm lidt olie op i en gryde. Tilsæt løg og svits ca. 1 min. Kom kødet i og svits til det har skiftet farve, rør jævnligt. Tilføj tomatpuré, mexico krydderi, rosiner og vand og lad saucen småkoge uden låg ca. 10-15 min. til den har en ret tyk i konsistensen. Smag til med salt og peber.
 Varm tortillas i mikroovn ca. 20 sek. pr stk. De kan også varmes på en varm pande. Så bliver de sprøde og lækre.
Skyl og snit salat fint. Skyl og rens peberfrugt og skær i tynde strimler. Hæld væden fra majsene.
Kom kødsaucen på pandekagerne og fyld salat, peberfrugt og majs i. Top med tomatsalsa, rul pandekagerne om fyldet og servér.
Håber maden smager!