Bøf bearnaise med stegt peberfrugt
20
5 dages holdbarhed

Bøf bearnaise med stegt peberfrugt

Bøf bearnaise er en ægte fransk klassiker, og her får du den lækre ret med ovnbagte kartofler og stegte tomater og peberfrugter. Både bøf, grønt og kartofler kan fint tilberedes på grillen. Velbekomme.

Ingredienser

Allergener
 • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

 • Olie
 • Salt
 • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
600 g
Oksebøf, striploin steak
2 stk
Peberfrugt gul
1 stk
Tomat
2 stk
Bearnaisesauce
dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
 • Energi: 1158 kcal
 • Fedt: 86 g
 • Kulhydrater: 57 g
 • Protein: 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tilsæt evt lidt vand til saucen, hvis du vil have den mindre tyk.

 1. Tænd grillen og ovnen på 200 grader varmluft medmindre du også vil grille kartoflerne. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir eller i en foliebakke. Vend med lidt olie og krydr med peber og salt og bag dem i ovnen/grill 25 min.
 2. Læg bøfferne på en tallerken og drys med groft salt og lad stå tildækket indtil de skal steges.
 3. Skyl og tør peberfrugt og tomater. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i tynde strimler. Skyl tomaterne og skær dem i både.
 4. Varm en pande op (gerne en grill pande) ved høj varme og tilsæt en smule olie eller steg bøfferne på grillen.
 5. Steg bøfferne ved høj varme så de får en stegeskorpe, krydr med peber, skru ned og steg videre ca. 3-4 min på hver side (så er bøffen medium).
 6. Imens varmes saucen forsigtigt op i en lille gryde eller i en skål i microovn. Den må ikke koge for meget bare småboble. Den skal blot gennemvarmes. 
 7. Tag bøfferne af panden og læg på et fad. Skru op for varmen og tilsæt peberfrugt, vend dem jævnligt så de lynsteges ca. 1 min, tilsæt tomatbåde og vend godt rundt, smag til med lidt salt og peber og læg blandingen på fadet ved siden af bøfferne. Server bøffer med ovnstegte kartofler og bearnaise.